Moderne fysikalsk klinikk på Løren med manuellterapeut, kiropraktor og fysioterapeut. Her møter du autorisert helsepersonell som hjelper deg med dine muskel- og skjelettplager.  Klinikkens treningsområde vil våre pasienter kunne bruke til rehabilitering – helt gratis.

Klinikken ligger på gateplan i Parallell på Løren. Vi har gratis parkering utenfor døren (2 p-plasser). Ellers er det avgiftspliktig gateparkering. Enkel tilgang med kollektiv transport. Økern T blir nærmeste holdeplass for buss og t-bane.

Ta deg en kaffe eller te og vent på din behandler i vår lounge. Det skal være enkelt å komme til Behandlerverket.

Behandlerverket Løren tilbyr:

 

Timebestilling:

Bruk vår enkle digitale timebestilling for å bestille tid hos den behandleren du ønsker.  Den samme portalen bruker du for å flytte eller avbestille timer hvis noe skulle komme i veien. Timer som ikke er avbestilt 12 timer før avtalt tid belastes i sin helhet.

Offentlig avtale:

Manuellterapi og konsultasjoner hos manuellterapeut går på offentlig avtale via Helfo og blir registrert på ditt frikort. Alle barn før fylte 16 år har ingen egenandel.  Vi har manuellterapeuter med offentlig avtale på Løren.

Betaling:

Betal med bankkort på betalingsterminalen før eller etter avtalt time.

Parkering:

Gratis parkering på to av p-plassene ved gjerdet mot Lørenveien. Disse parkeringsplassene er reservert «Behandlerverket». De er til våre besøkende og er ikke avgiftspliktig. Øvrige parkeringsplasser er avgiftspliktig.

 

 

Åpningstider

Mandag: 08:00 - 19:00
Tirsdag: 08:00 - 19:00
Onsdag: 08:00 - 19:00
Torsdag: 08:00 - 19:00
Fredag: 08:00 - 16:00
Image