Franchise

Drømmer du om egen klinikk, men søker trygghet? Bli en del av Behandlerverket!

Behandlerverket har som første kjede i Norge laget et skalerbart produkt: Alle våre klinikker har samme størrelse og design, samme målgruppe og samme driftsmodell.

Et av målene med Behandlerverket er å skape et konsept med glimrende logistikk og struktur. Det skal være så enkelt å drifte at enhver dyktig terapeut skal kunne eie sin egen klinikk – enten alene eller med andre. Vi vet at regnskap, administrasjon, investeringsevne og -vilje ofte er årsak til at mange kvier seg med å forlate sine trygge jobber. For fysioterapeuter og manuellterapeuter er offentlig driftstilskudd en fenomenal sikkerhet å ha med seg ved oppstart. Men uten denne ordningen anser mange det som vanskelig å lykkes.

Som franchisetaker er du kapteinen på laget. Din viktigste egenskap er å være «flink med folk».  Vi forventer at du er opptatt av å ta til deg Behandlerverket som konsept. Detaljert informasjon om krav/retningslinjer finner du i franchise håndboken. Alle generelle oppgaver ved daglig drift er digitale. Nettbaserte styringssystemer sender deg ukentlige gjøremål slik at du alltid har kontroll over egen virksomhet. Alt ligger til rette for at du skal bruke tid på det viktigste; å skape den beste arbeidsplassen sammen med dine medarbeidere og gi pasientene en unik opplevelse. 

Vil du vite mer?

Ta kontakt på e-post: bentroar@behandlerverket.no