Rehabilitering

Du trenger ikke melde deg på treningssenter for å drive egentrening for rehabilitering. Alle våre pasienter får fri tilgang til rehabilitering i våre lokaler.

Trening er viktig for å bli kvitt plagene. Derfor tilbyr Behandlerverket et helt nytt konsept i vår bransje: Gratis rehabilitering.

Nesten uansett hvilken skade, plage eller problem du kommer med er det stor sannsynlighet for at behandleren din vil gi deg noen øvelser i form av styrketrening, bevegelighetstrening eller lignende. I stedet for å kjøpe ergometersykkel, løfte tunge sekker eller melde deg inn på treningssenter kan du gjennomføre øvelsene hos oss. Er du pasient hos Behandlerverket kan du bestille gratis rehabilitering i timebestillingen. Vi har alt du trenger for å komme i gang.

  • Bestill i timebestillingen
  • Gjennomfør øvelsene dine
  • Tren helt alene
  • Opptil 30 minutter
  • Gratis

Hva er rehabilitering?

Kort forklart, trening der målet er å komme tilbake til ønsket aktivitetsnivå etter for eksempel skade.

Hvorfor tilbyr Behandlerverket gratis trening?

Vi ønsker å slå et slag for folkehelsen og korte ned pasientforløpet betraktelig. Rehabilitering har fått en større rolle innenfor muskel- og skjelettlidelser. Mange operasjoner gjøres faktisk ikke lenger fordi man ser at trening fungerer bedre. Trening er viktig for å bli kvitt plagene. Derfor tilbyr Behandlerverket gratis rehabilitering.