Olav Barøy

Fysioterapeut

Olav Barøy er utdannet fysioterapeut fra NTNU i 2022. Hans første arbeidsdag blir 1. juli 2024 på Løren.

Olav er en positiv og motiverende rogalending som lett snur et problem til en spennende utfordring. Han svømte aktivt i ungdomsårene, men da «rosin-hendene» begynte å bli permanent fant han ut at tiden var inne for å være litt mer i det tørre element. Han har selv vært mye plaget med skader og brenner nå for å hjelpe andre til å bli skadefri slik at de kan prestere på sin arena – enten dette er i idrett, fritid, jobb eller som besteforeldre.

Aktiv rehabilitering med veiledning av øvelser er førstevalget i behandling for Olav, men han bruker manuell behandling ved behov.  Han legger ellers stor vekt på å bygge en god relasjon med hver enkelt pasient, og sørger for å skreddersy behandlingen for å skape best mulig, og varig resultat. Det gjøres ved en grundig undersøkelse og helhetlig analyse av hele personen, etterfulgt av samtale og råd for at en skal få god forståelse for tiltakene som iverksettes. Han har en utdanning innen coaching og motivasjonsteori som brukes aktivt i behandlingen med fokus på mestring og eierskap.

Tidligere har han samarbeidet tett med idrettsutøvere og idrettslag, og jobbet som hovedtrener for svømmeklubb. Han har stor interesse for idrettsskader og deltar jevnlig på kurs. 

I behandling bruker Olav Barøy:

  • Manuell behandling/benkebehandling
  • Veiledet rehabilitering
  • Tilrettelegging av treningsprogram og hjemmeøvelser
  • Treningsplanlegging og kartlegging av belastning for utøvere/mosjonister
  • Trykkbølgebehandling
  • Slyngebehandling

 

Utenfor Behandlerverket finner du som regel Olav på et treningssenter eller i et basseng, men fredagskvelden tilbringes helst i sofaen med en god film og litt snacks.

 

olav@behandlerverket.no 938 21 751
Bilde Bhv8