Kristian Brynestad

Fysioterapeut og Manuellterapeut

Kristian Brynestad er utdannet fysioterapeut fra UCSyd i 2013, og videreutdannet  manuellterapeut på UIB i 2017. Bachelor i «Idrett, fysisk aktivitet og helse» fra høgskulen i Sogn og Fjordane fra 2009.

Kristian har siden endt utdannelse jobbet som fysioterapeut i privat praksis, og senere innenfor det offentlige helsevesen med driftstilskudd og refusjonsrett fra Helfo. Jobben har ført han fra Kirkenes i nord, til Oslo i sør med innslag av hyppige turer til Bergen hvor han tok sin manuellterapeut utdanning.

Idrettsmedisin er et stort interesseområde.  Han er manuellterapeut for det norske landslaget i alpint, og har tidligere vært medisinsk ansvarlig for eliteserielaget Follo håndball. I tillegg er han medisinsk ansvarlig for Folketeateret sine produksjoner (blant annet Mamma Mia).

Han er faglig oppdatert på det aller meste innenfor muskel- og skjelettlidelser. Deltar jevnlig på kurs, og underviser selv i idrettsmedisin. Kristian medvirker også som faglig ekspertise på podcasten Breaking marathon limitsHan tar også oppdrag som skadefri-ambassadør.

 

 

Kristian har refusjonsrett fra Helfo, hvilket betyr at du betaler egenandel og kan bruke frikort.

I behandling bruker Kristian Brynestad:

  • Veiledet rehabilitering
  • Tilrettelegging av treningsprogram og hjemmeøvelser
  • Manipulasjon og mobilisering av ledd
  • Trykkbølgebehandling
  • IMS/nålebehandling
  • Treningsplanlegging og kartlegging av belastning for utøvere/mosjonister

 

Utenfor Behandlerverket er han glad i friluftsliv, ski og løping. I de fleste tilfellene følger hunden hans med på aktivitetene.

kristian@behandlerverket.no 971 59 926
Brynestad.Biobilde.