Fornebu

Behandlerverket Fornebu

Moderne fysikalsk klinikk med kiropraktor, manuellterapeut og fysioterapeut på Fornebu. Vår manuellterapeut har offentlig avtale via Helfo. Her møter du autorisert helsepersonell som hjelper deg med dine muskel- og skjelettplager. I tillegg har vi treningsområde hvor våre pasienter kan gjøre rehabilitering – gratis.

Klinikken ligger på gateplan med egen inngang på sørsiden av bygget. Gratis parkering rett utenfor døren. De tre nærmeste p-plassene er gratis og reservert våre pasienter. Det er enkel tilgang med kollektivtransport. Rolfstangen er nærmeste bussholdeplass.

Ta deg en kaffe eller te og vent på din behandler i vår lounge. Det skal være enkelt å komme til Behandlerverket.

Behandlerverket Fornebu tilbyr:

 

Timebestilling:

Bruk vår enkle digitale timebestilling for å bestille tid hos den behandleren du ønsker.  Den samme portalen bruker du for å flytte eller avbestille timer hvis noe skulle komme i veien. Timer som ikke er avbestilt 12 timer før avtalt tid belastes i sin helhet.

Offentlig avtale:

Manuellterapi og konsultasjoner hos manuellterapeut går på offentlig avtale via Helfo og blir registrert på ditt frikort. Alle barn før fylte 16 år har ingen egenandel.

Betaling:

Betal med bankkort på betalingsterminalen før eller etter avtalt time.

Parkering:

Gratis parkering på de tre nærmeste p-plassene. De er reservert besøkende til Behandlerverket og er ikke avgiftspliktig. Øvrige parkeringsplasser på området er avgiftspliktig og betales enten på automat eller ved bruk av Easypark appen.

Åpningstider

Mandag: 08:00 - 19:00
Tirsdag: 08:00 - 19:00
Onsdag: 08:00 - 19:00
Torsdag: 08:00 - 19:00
Fredag: 08:00 - 16:00