Snorre Svartdal Berge

Fysioterapeut

Snorre Svartdal Berge er utdannet fysioterapeut fra NTNU i 2022. Har også bachelorgrad i bevegelsesvitenskap fra 2019. 

Snorre er en nysgjerrig, lærevillig og høyreist type fra Jar i Bærum. Som mange andre i Bærum var Bandy hans idrett som ung, men senere ble han mer og mer interessert i trening rettet mot muskelvekst og maksimal styrke og har selv trent en del mot styrkeløft.

Med en bakgrunn som personlig trener har han bred erfaring innen trening, særlig styrketrening. Snorre har derfor høy kompetanse når det gjelder å benytte trening i behandling av en rekke ulike muskel-og skjelettplager. I tillegg har han interesse for idrettsrelaterte skader, belastningsskader og synes det er spennende å jobbe med langvarig smerteproblematikk.

Han er opptatt av pasientundervisning og at pasienter skal oppleve å få tilstrekkelig informasjon om sin diagnose/tilstand. Dette er avgjørende for et godt forløp. Snorre holder seg faglig oppdatert og bruker mye tid på dette slik at du som pasient skal føle deg sikker på at du får riktig behandling.

I behandling bruker Snorre Svartdal Berge:

  • Veiledet rehabilitering
  • Tilrettelegging av treningsprogram og hjemmeøvelser
  • Trykkbølgebehandling
  • Triggerpunktbehandling
  • Treningsveiledning/personlig trening

 

Utenfor Behandlerverket bestiger han topper med ski på beina, løfter tungt på treningssenter eller lærer seg nye praktiske evner – som å sveise.

snorre@behandlerverket.no 412 15 880
Snorre.bio