Eirik Bremnes

Kiropraktor MNKF

Eirik Bremnes er utdannet kiropraktor fra Syddansk universitet i 2011, med videreutdanning i diagnostisk ultralyd fra NTNU.

Eirik er en hyggelig tromsøværing med lun humor og kjappe kommentarer. Etter endt utdannelse jobbet han i Nord-Norge i 3 år før han begynte som kiropraktor på Fornebu i 2014. Han er en allsidig kiropraktor, og har bred erfaring når det kommer til hele kroppens bevegeapparat. Han har tidligere vært kiropraktor for fotballag i eliteserien, og medisinsk ansvarlig for volleyballklubb på nasjonalt toppnivå. I tillegg har han stor interesse for golfrelaterte skader.

Han brenner for å hjelpe folk til en bedre og mer aktiv hverdag og jobber mest med utredning og behandling av akutte og kroniske rygg- og nakkeplager hos pasienter i alle aldre. Han ser pasienter med hodepine og stressrelaterte plager, samt besitter høy kompetanse rundt belastningsskader/senelidelser i armer og ben.

Eirik holder seg faglig oppdatert gjennom videreutdanning og går jevnlig på kurs og kongresser for å oppdatere seg på nyeste viten. Når pasienter kommer til han med sine plager skal de være trygg på at rådene og behandlingen de får er basert på oppdatert viten og erfaringen han har som kiropraktor.

I behandling bruker Eirik Bremnes:

 

Utenfor Behandlerverket sjonglerer Eirik livet som småbarnsfar med en enorm lidenskap for golf og padel.

 

eirik@behandlerverket.no 906 45 793
Eirik Bremnes