Maya Øverland

Fysioterapeut og Idrettsfysioterapeut

Maya Øverland er utdannet fysioterapeut fra København professionshøjskole i 2017. I 2023 var hun ferdig med en mastergrad i idrettsfysioterapi fra Norges idrettshøgskole.

Maya er en snakkesalig, omsorgsfull og ærlig dame fra Porsgrunn. Hun har erfaring som privatpraktiserende fysioterapeut med og uten driftstilskudd i Oslo og Bærum. I tillegg har hun lang erfaring fra treningssenter bransjen.

Hun ser på behandling som et samarbeid mellom pasient og behandler. Slik møter hun pasientens forventninger og legger opp en behandlingsplan for å nå pasientens mål. Hun har en aktiv tilnærming til behandling der øvelsesveiledning og rådgivning i forhold til daglig belastning, restitusjon og fysisk aktivitet spiller en stor rolle. I tillegg bruker Maya manuelle teknikker på benk der det er behov. Hun er sterkest når det kommer til idrettsmedisin, kne- og ankelskader, men har også god erfaring med skulder-, hofte- og korsryggplager. I tillegg har hun stor interesse for kvinnehelse, med fokus på trening og veiledning under og etter graviditet.

Maya er opptatt av å holde seg faglig oppdatert slik at hennes pasienter får et så godt behandlingsforløp som mulig. Hun er også ambassadør for skadefri.

I behandling bruker Maya Øverland:

  • Veiledet rehabilitering
  • Tilrettelegging av treningsprogram og hjemmeøvelser
  • Trykkbølgebehandling
  • Slyngebehandling
  • Benkebehandling

 

Utenfor Behandlerverket er hun en eventyrlysten foodie som trives på reisefot og bruker resterende timer i døgnet på trening.

maya@behandlerverket.no 984 09 020
MayaBIO