Magnus Steinsholt

Magnus Steinsholt er utdannet fysioterapeut fra UCSyd i 2015, og videreutdannet manuellterapeut fra Curtin University i 2019. I 2022 var han også ferdig med mastergrad i idrettsfysioterapi fra samme universitet. 

Magnus er en positiv og kunnskapsrik type fra Stavanger. Han har bred erfaring som privatpraktiserende fysioterapeut/manuellterapeut og har tidligere jobbet både i Stavanger, Narvik og Oslo. I 2020 fullførte han praksis som manuellterapeut ved Hans & Olaf fysioterapi og har jobbet på klinikk i Oslo og Narvik etter det.

Han har en aktiv tilnærming til behandling og rehabilitering, og utreder alt fra rygg- og nakkesmerter, kne-, skulder- og hodepineplager. Med sin utdannelse innen idrettsfysioterapi er han særdeles dyktig på idrettsrelaterte skader og forebyggende trening. Han har spesiell interesse for utholdenhetsidrett, men har erfaring fra en rekke andre idretter. Eksempelvis turn, volleyball og rugby for å nevne noen.

Kompetanse settes høyt hos Magnus, noe to mastergrader vitner om. Pasienter kan være trygg på at de får riktig, og oppdatert behandling hos han.

Magnus har refusjonsrett fra Helfo, hvilket betyr at du betaler egenandel og kan bruke frikort. Han jobber to dager i uken hos Behandlerverket Oslo Sentrum, og øvrige ukedager har han sin praksis i Nordre Follo.

I behandling bruker Magnus Steinsholt:

  • Veiledet rehabilitering
  • manipulasjonsbehandling/mobilisering av ledd
  • Tilrettelegging av treningsprogram og hjemmeøvelser
  • Trykkbølgebehandling
  • Slyngebehandling
  • Treningsveiledning

 

Utenfor Behandlerverket trives han best i bevegelse, enten det er på sykkel, ski eller på beina.

magnus@behandlerverket.no 902 36 886
20240426_153956