Dag Øyen

Manuellterapeut NMF/NFF

Dag Øyen er utdannet fysioterapeut fra Poznan university of medical sciences i 2016. I 2022 var han i Australia og tok videreutdanning i manuellterapi ved Curtin university.

Opprinnelig fra det solfylte Sørlandet, nærmere bestemt Arendal, har Dag erfaring fra ulike steder i Norge. Fra Kirkenes i nord til flere steder på Østlandet. Med videreutdanning innenfor idrettsmedisin har han tidligere vært en del av Arendal fotball som fysioterapeut, og hans lidenskap for idrett og bevegelse reflekteres i hans tilnærming til behandling.

Han trives med å håndtere et bredt spekter av smerteplager, både akutte og kroniske, og legger stor vekt på å skreddersy behandlingsplaner som passer til hver enkelt pasient. Han kombinerer aktiv rehabilitering, manuell behandling og en helhetlig forståelse av smerte for å sikre best mulig resultat for sine pasienter.

For å holde seg oppdatert innen sitt felt, deltar Dag jevnlig på videreutdanning og kurs, og han har planer om å starte på en mastergrad i idrettsfysioterapi fra høsten 2024.

I behandling bruker Dag Øyen:

  • Manipulasjonsbehandling
  • Slyngebehandling
  • Treningsprogram
  • Rehabilitering/øvelsesveiledning.

Utenfor behandlerverket deler Dag sitt eventyrlystne liv gjennom Instagram med instavennlige bilder fra reiser og toppturer. Han er også en aktiv innenfor crossfit og liker å prøve nye trenings- og aktivitetsformer.

dag@behandlerverket.no 41012867
20240424_105852