Andreas Lund

Fysioterapeut

Andreas Lund utdannet seg til fysioterapeut på NTNU i 2020, og tar nå en mastergrad i fysioterapi med fokus på muskelskjeletthelse på OsloMET som han avslutter i 2025.

Andreas er en imøtekommende og empatisk fyr fra Larvik. Etter endt utdannelse han har bygget seg opp en bred erfaring innen privat praksis både med og uten driftstilskudd.  Han møter pasienter med et nysgjerrig og åpent sinn, og er dedikert til å bli kjent med pasientens historie for å finne årsaken til plagene.

Han har en ryddig, strukturert og effektiv arbeidsmetode som sørger for god diagnostikk og kontinuerlig evaluering av effekten på tiltakene som er satt i gang. I behandling benytter han en kombinasjon av manuelle tiltak og aktiv rehabilitering. Samtidig ser han helhetlig på situasjonen med tanke på totalbelastning, og tenker bredt for å finne beste vei ut av plagene. Han har erfaring med det meste innen akutte og langvarige muskel- og skjelettplager, for alle aldre og funksjonsnivåer.

Han trives godt med faget, og er opptatt av å holde seg faglig oppdatert innen allmenn fysioterapi og tilstøtende fagområder. På den måten skal pasienter være trygg på de rådene og behandlingen han gir. 

 

I behandling bruker Andreas Lund:

 

Utenfor Behandlerverket trives Andreas best i marka til fots eller på ski, men er ikke fremmed for å utforske byens mat- og kulturliv.

andreas@behandlerverket.no 469 60 055
image00001 (1)