Manuellterapeut Oslo

Finn en manuellterapeut nær deg i Oslo og bestill time i dag

Våre avdelinger i Oslo

Løren

Manuellterapi behandling Oslo

Dette sier våre kunder

Emil Bremnes
Emil Bremnes
2024-06-11
Hyggelige folk med høy kompetanse. Ser faktisk frem til neste time.
Anja Marheim
Anja Marheim
2024-06-11
God og rimelig behandling av dyktige behandlere. Jeg gikk jevnlig til Sigbjørn som gravid med bekkenproblematikk og behandlingen gjorde enormt forskjell for mine plager. Ellers flott og ny klinikk med sentral beliggenhet i Oslo. Anbefales varmt!
Vilde Hjørnevik
Vilde Hjørnevik
2024-06-07
Moderne klinikk sentralt i Oslo med flotte lokaler for rehabilitering. Dyktige fysioterapeuter. Anbefales!
Karoline Hamre
Karoline Hamre
2024-06-06
Veldig fornøyd med fysioterapeut Maya. Veldig dyktig, imøtekommende og flink med mennesker. Flotte lokalet, ekstra pluss med treningsrom som jeg kan bruke til rehabilitering. Jeg vil anbefale Behandlerverket på det sterkeste!
Endre Hordnes Aspen
Endre Hordnes Aspen
2024-06-06
Fikk raskt og enkelt time hos idrettsfysioterapeut Maya! Fikk god hjelp med opptrening og oppfølging etter løpeskade. Ikke minst veldig fine lokaler! Anbefales!
Frid Helén Hop
Frid Helén Hop
2024-06-04
Anbefaler Behandlerverket! Superfine lokaler midt i sentrum. Man får raskt time og god oppfølging hos fysioterapeut Andreas.
Martin Steffensen
Martin Steffensen
2024-06-03
Kunnskapsrik kiropraktor, veldig fin og moderne klinikk og super beliggenhet. Anbefaler Behandlerverket på det sterkeste! ---
Siri Lea Tiller
Siri Lea Tiller
2024-06-03
Svært innbydende område for rehabilitering med alt man trenger av utstyr. Jeg har brukt kiropraktor både på Fornebu og i Oslo sentrum når jeg studerer på Oslo Met.

Våre manuellterapeuter i Oslo som hjelper deg

Finn en manuellterapeut nær deg i Oslo

Manuellterapeut Kristian
Manuellterapeut Kristian
Telefon: 971 59 926
Epost:
Kristian@behandlerverket.no
Manuellterapeut Sigbjørn
Telefon: 461 14 710
Epost:
Sigbjorn@behandlerverket.no

Hvordan kan en manuellterapeut hjelpe deg?

En manuellterapeut er en med med spesialkompetanse på muskel- og skjelettlidelser. Som pasient kan du komme direkte til manuellterapeut i Oslo uten legehenvisning, og bli fulgt opp med utredning, behandling og forebygging av dine muskel- og skjelettplager.

Behandlingen er kunnskapsbasert og inkluderer ulike manuelle grep og teknikker, fysiske øvelser, samt informasjon og veiledning.

Vurderer du hvilke manuellterapeut du skal gå til? Ta en titt på hva våre pasienter sier om oss litt lenger opp på siden her.

Bestilling av manuellterapeut gjøres via bookingsystemet vårt. Velg klinikken og så kan du booke time på den ønskede Oslo klinikken vår.